Conchiglioni & chorizo

Chorizoworst in een zachte mascarponesaus met tomaatjes & spinazie. Een heerlijke combinatie met conchiglioni. 

 

Nodig voor twee: 

  • 2 EL olijfolie - 1 rode ui (80 g, fijn) - ZP - 10 kerstomaatjes (in 4) - 2 lente-uitjes (fijn) - 50 g spinazie - 1/2 TL muskaatnoot
  • 200 g mascarpone - 3 EL kookvocht - 40 g Parmezaanse kaas - 1 TL fenegriek - 1 TL mosterdpoeder - 75 g gedroogde chorizo (dunne repen) - sap 1/2 limoen
  • 250 g conchiglioni (beetgaar gekookt, uitgelekt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 5 min. in olijfolie. Voeg de andere ingrediënten toe en kruid met ZP en muskaatnoot.
  • Voeg mascarpone en de andere ingrediënten toe. 
  • Meng voorzichtig onder de pasta, warm goed op en serveer. MANGEZ! ❤️