Rigatoni met broccoli, half gedroogde tomaatjes & komkommer in een citroendressing met veel pecannoten. De celloconcerto's van Vivaldi spelen
vrolijk.
Nodig voor twee:
-
250 g rigatoni (beetgaar gekookt, afgekoeld met 1 EL olijfolie)
-
160 g broccoliroosjes (beetgaar gekookt in 10 min.)
-
250 g kerstomaatjes - 2 TL olijfolie - ZP - snuf zout - 1 TL oregano
-
1/2 komkommer (in de lengte in 4, ontpit, dunne repen) - 2 lente-uitjes (fijn) - handvol pecannoten
-
dressing: 20 ml zonnebloemolie - sap 1/2 citroen - ZP - snuf zout
Zo ga je te werk:
-
Meng de kerstomaatjes met de opgegeven ingrediënten en plaats 25 min. in een oven van 180°C. Laat afkoelen.
-
Meng al de afgekoelde ingrediënten onder de dressing. MANGEZ! ❤️