Pappardelle met venkel & groene asperges

Volkoren pappardelle met gewokte venkel en groene asperges in een citroenmosterdsaus met pistachenoten. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g volkoren pappardelle (beetgaar gekookt)
  • 2 EL arachideolie - 1/2 venkel (dunne ringen) - 1/2 bussel groene asperges (stukken van 2 cm, punten apart) - 1 EL pistachenoten - 2 takjes verse rozemarijn
  • PEZO - sap 1/2 citroen - 1 TL mosterd (gemengd met 100 ml pastakookvocht)

Zo ga je te werk:

  • Wok de venkel en asperge 10 min. in arachideolie. Voeg na 5 min. de noten en rozemarijn toe.
  • Blus met het mosterdwater en citroensap. Kruid met PEZO. 
  • Voeg de pasta en aspergepunten toe. Warm op tot het kookvocht verdampt is. 
  • Schik op een bord en garneer met enkele venkelblaadjes. MANGEZ! ❤️