Penne met mascarpone & zoetzure augurken

Penne in een mascarponesaus met tomaatjes en zoetzure augurken. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - 15 kerstomaatjes (in 4) - PEZO - 5 lente-uitjes (fijn)
  • 200 g mascarpone - 1 TL citroenpeper - 1 TL kurkuma - 1 TL colorante alimentario - 3 zoetzure augurken (100 g, fijn)
  • 250 g penne (beetgaar gekookt, uitgelekt)
  • 1 zoetzure augurk (schijfjes) - groen van een lente-ui (fijn)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de kerstomaatjes en de lente-ui 3 min. in olijfolie. Kruid met PEZO.
  • Meng met de kaas, de andere specerijen en de augurken. Warm alles op en meng onder de penne.
  • Serveer en garneer met schijfjes augurk en het groen van een lente-ui. MANGEZ! ❤️