Pestorisotto met courgette & maïs

Risotto & groene pesto samen met gebakken courgette en maïs. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - ui (80 g, fijn) - 1 teen look (fijn) - 200 g risotto - 600 ml groentebouillon
  • 2 EL maïsolie - 150 g courgetteblokjes - 100 g maïs (blik, uitgelekt) 
  • 80 g groene pesto - ZP - 50 g Parmezaanse kaas - 100 ml room
  • handvol verse peterselie (fijn)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 3 min. in olie. Voeg look en risotto toe en warm op. Blus met groentebouillon en laat op een laag vuur 30 min. sudderen met gesloten deksel.
  • Bak de groenten in maïsolie krokant.
  • Meng de andere ingrediënten onder de risotto en schep op een bord.
  • Garneer met de gebakken groenten en peterselie. MANGEZ! ❤️