Pizza met filet de sax & gele courgette

Pizza met een verse tomatensaus, gele courgette & filet de sax bestrooid met veel mozzarellablokjes. 

 

Nodig voor vier:

  • 4 pizzabodems
  • 1 gele courgette (in dunne plakjes)
  • tomatensaus: 3 EL olijfolie - 200 g ui (grof) - 3 tenen look (grof) - 700 g tomaten (grof) - 1/2 TL foelie - 1 EL bloem - groentebouillonblokje - ZP - 1 TL tijm - 1 TL paprikapoeder - 1/2 TL chilivlokken
  • 300 g mozzarellablokjes
  • handvol rucola - 20 sneetjes filet de sax

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 10 min. in olijfolie en voeg de laatste min. de look toe. Blus met de andere ingrediënten en laat 15 min. sudderen. Mix tot een gladde saus.
  • Bedek de pizzabodems met de tomatensaus. Leg de courgetteplakjes en de mozzarella erop. Bak 15 min. in een oven van 200°C. 
  • Garneer met filet de sax en rucola. MANGEZ! ❤️