Rigatoni met gemarineerde ansjovis, groene olijven & kerstomaatjes. 'Clair de lune' van Debussy gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
250 g rigatoni (beetgaar gekookt)
-
2 EL olijfolie - ui (150 g, halve manen) - 1 teen look (reepjes) - 70 g tomatenpuree - 250 g kerstomaatjes - 250 ml groentebouillon - ZP - 2 TL
oregano
-
80 g gemarineerde ansjovisfilets - 75 g groene olijven gevuld met ansjovis
-
1 groen pepertje (ringetjes)
Zo ga je te werk:
-
Stoof de ui 3 min. in olie. Voeg look en tomatenpuree toe en stoof 2 min. verder. Voeg alle andere ingrediënten toe en laat 25 min. zacht sudderen met
gesloten deksel.
-
Warm de ansjovis en olijven even mee op.
-
Serveer en garneer met de groene peperringetjes. MANGEZ! ❤️