Rigatoni met ansjovis & tomaat

Rigatoni met gemarineerde ansjovis, groene olijven & kerstomaatjes. 'Clair de lune' van Debussy gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g rigatoni (beetgaar gekookt)
  • 2 EL olijfolie - ui (150 g, halve manen) - 1 teen look (reepjes) -  70 g tomatenpuree - 250 g kerstomaatjes - 250 ml groentebouillon - ZP - 2 TL oregano
  • 80 g gemarineerde ansjovisfilets - 75 g groene olijven gevuld met ansjovis
  • 1 groen pepertje (ringetjes)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 3 min. in olie. Voeg look en tomatenpuree toe en stoof 2 min. verder. Voeg alle andere ingrediënten toe en laat 25 min. zacht sudderen met gesloten deksel. 
  • Warm de ansjovis en olijven even mee op. 
  • Serveer en garneer met de groene peperringetjes. MANGEZ! ❤️