Risotto & groene asperges

Risotto met groene asperges & vermicelli. Pecannoten geven extra kleur en smaak. Tijd voor Paganini.

 

Nodig voor twee:

  • 1 EL olijfolie - 50 g vermicelli - 200 g risotto - 2 tenen look (geraspt) - ZP - 600 ml groentebouillon
  • 50 g Parmezaanse kaas - 1 lente-ui (fijn) - 200 g groene asperges (stukken van 2 cm)
  • handvol grof gehakte pecannoten

Zo ga je te werk:

  • Bak de vermicelli en look lichtbruin in olijfolie. Voeg risotto toe en meng toe alle korrels mooi blinken. Blus met groentebouillon en kruid met ZP. Breng aan de kook, plaats deksel op de pot en laat 30 min. trekken.
  • Voeg de kaas en groenten toe en warm even mee op. 
  • Serveer en garneer met pecannoten. MANGEZ! ❤️