Risotto & oesterzwammen met peterselie

Mooi bruin gekleurde oesterzwammen met risotto & Parmezaanse kaas.

 

Nodig voor 2:

  • 2 EL olijfolie - 1 kleine rode ui (fijn) - 300 g risotto - ZP - 600 ml groentebouillon
  • 50 g Parmezaanse kaas - 1 TL kippenkruiden - 15 g verse platte peterselie (grof)
  • 250 g oesterzwammen

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 5 min. in 1 EL olijfolie. Voeg de risotto toe en meng tot al de korrels blinken. Kruid met ZP en blus met groentebouillon. Laat 25 min. op een heel laag vuur sudderen met gesloten deksel.
  • Bak de oesterzwammen in 1 EL olijfolie mooi bruin op een hoog vuur. Kruid met ZP.
  • Voeg de andere ingrediënten toe aan de risotto en meng voorzichtig. Schik in een schaal en leg de gebakken zwammen erop. Garneer met wat bladpeterselie. MANGEZ! ❤️