Mooi bruin gekleurde oesterzwammen met risotto & Parmezaanse kaas.
Nodig voor 2:
-
2 EL olijfolie - 1 kleine rode ui (fijn) - 300 g risotto - ZP - 600 ml groentebouillon
-
50 g Parmezaanse kaas - 1 TL kippenkruiden - 15 g verse platte peterselie (grof)
-
250 g oesterzwammen
Zo ga je te werk:
-
Stoof de ui 5 min. in 1 EL olijfolie. Voeg de risotto toe en meng tot al de korrels blinken. Kruid met ZP en blus met groentebouillon. Laat 25 min. op
een heel laag vuur sudderen met gesloten deksel.
-
Bak de oesterzwammen in 1 EL olijfolie mooi bruin op een hoog vuur. Kruid met ZP.
-
Voeg de andere ingrediënten toe aan de risotto en meng voorzichtig. Schik in een schaal en leg de gebakken zwammen erop. Garneer met wat bladpeterselie.
MANGEZ! ❤️