Spaghetti & gemarineerde steak

Spaghetti in een tomatensaus met een pittig rood pepertje & gemarineerde biefstuk. De hoornconcerten van Mozart gaan de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g spaghetti (beetgaar gekookt)
  • 500 ml tomato frito - 1 TL tijm - 1 TL oregano - zout - 100 g kerstomaatjes (in 2) - 1/2 rood pepertje (ringetjes)
  • 200 g gemarineerde biefstuk - klontje boter
  • sap 1/2 citroen - 50 g Parmezaanse kaas (schilfers)

Zo ga je te werk:

  • Meng alle ingrediënten voor de tomatensaus en warm op. 
  • Bak de steak rondom bruin op een hoog vuur. Snij in repen.
  • Meng de spaghetti met de saus en voeg citroen en kaas toe. 
  • Schik op een bord en garneer met achtergehouden peperringetjes en enkele schilfers kaas. MANGEZ! ❤️