Spaghetti met courgette & geitenkaas

Spaghetti met courgette & geitenkaas op smaak gebracht met kappertjes, groene olijven & lente-ui. 'Adagio for Strings' van Barber gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g spaghetti (beetgaar gekookt)
  • 2 EL olijfolie - lente-ui (5, ringetjes) - 1 courgette (halve manen) - PEZO - 1 TL oregano - 1 TL tijm
  • 1 EL kappertjes - 10 groene olijven (in 4) - 100 g geitenkaas (ringen)
  • chilidraadjes

Zo ga je te werk:

  • Stoof de lente-ui 1 min. in olie en voeg de courgette toe samen met de kruiden/specerijen. Laat 5 min. stoven.
  • Meng met de spaghetti, kappertjes, olijven en de helft van de kaas. Warm op.
  • Schep om een bord en garneer met de rest van de kaas, groen van de lente-uitjes en chilidraadjes. MANGEZ! ❤️