Spaghetti met groenten & bacon

Gestoofde ui en wortelen met gebakken baconreepjes en kerstomaatjes gebonden met Parmezaanse kaas. 

 

Nodig voor vier:

  • 2 EL olijfolie - rode ui (200 g, halve manen) - wortelen (250 g, lange dunne repen) - ZP
  • 400 g gerookte baconreepjes (op hoog vuur 5 min. gebakken) - 300 g kerstomaatjes - 250 ml groentebouillon
  • 2 TL mosterdzaadjes - 150 g Parmezaanse kaas - 20 g verse bieslook
  • 500 g spaghetti (beetgaar gekookt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui en wortelen 15 min. op een laag vuur. Kruid met ZP.  
  • Voeg de baconreepjes en tomaten toe en blus met groentebouillon. Laat 10 min. sudderen zonder deksel. 
  • Voeg de andere ingrediënten toe en meng onder de spaghetti. MANGEZ! ❤️