Tagliatelle met prei, rode paprika & kruidig gerookte baconrepen. Mascarpone & Parmezaanse kaas maken het smeuïg en
onweerstaanbaar.
Nodig voor twee:
-
2 EL olijfolie - 2 tenen look (fijn) - 200 g gerookte baconrepen
-
prei (200 g, ringetjes) - rode paprika (150 g, reepjes) - ZP - 1 TL oregano - 1 TL dille
-
100 g mascarpone - 50 g Parmezaanse kaas - 250 g tagliatelle (beetgaar gekookt)
-
1 lente-ui (fijn) - 4 grote basilicumbladeren (fijn)
Zo ga je te werk:
-
Bak de look en baconrepen 5 min. in olijfolie.
-
Voeg de groenten en kruiden/specerijen toe en stoof 5 min. verder.
-
Voeg tagliatelle, mascarpone & 50 ml kookvocht bij de groentesaus. Schep op een bord.
-
Garneer met lente- ui en basilicum. MANGEZ! ❤️