Tagliatelle met witloof & pinda's

Tagliatelle met gestoofd witloof, pindanoten & een saus op basis van roomkaas. Hauser gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 El arachideolie - 400 g witloof (halve ringen van 1/2 cm) - ZP - 25 pindanoten
  • 100 g roomkaas - 1 TL fenegriek - 1 TL komijnpoeder - 10 g verse bieslook (geknipt) - 1 TL colorante alimentario
  • 250 g tagliatelle 

Zo ga je te werk:

  • Stoof het witloof 5 min in de olie samen met de pinda's en ZP.
  • Voeg al de andere ingrediënten toe en roer tot een vaste saus.
  • Kook de tagliatelle beetgaar, giet af en meng onder de saus. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Garneer met wat repen bieslook en dun gesneden rauw witloof. MANGEZ! ❤️