Tagliolini & broccolini

Tagliolini met broccolini & zongedroogde tomaten. Look, Parmezaanse kaas, koriander en karwij geven het gerecht veel smaak. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g tagliolini (beetgaar gekookt en uitgelekt - hou 200 ml kookvocht bij)
  • 1 EL olijfolie - 2 tenen look (geraspt) - 1 TL karwijzaad - 1 rood pepertje (fijn) - 250 g broccolini
  • 10 zongedroogde tomaten (in repen geknipt) - ZP - 1/2 TL korianderpoeder - 50 g Parmezaanse kaas
  • handvol verse koriander

Zo ga je te werk:

  • Stoof de look en het karwijzaad 1 min. in olijfolie. Voeg het pepertje en de broccolini toe. Stoof 5 min. tot de broccolini gaar is. 
  • Voeg alle andere ingrediënten toe samen met de tagliolini en het kookvocht. Meng voorzichtig tot alles warm is. Garneer met wat verse koriander. MANGEZ! ❤️