Berloumislaatje & gruyèreschilfers

Gebakken berloumi met veldsla, verse munt, zongedroogde tomaten, komkommer en olijven in een zoete dressing & met veel gruyèreschilfers. 

 

Nodig voor twee:

  • 125 g veldsla - 10 verse muntblaadjes (geknipt) - 1/3 komkommer (repen met dunschiller) - 6 zongedroogde tomaten (repen geknipt) - 10 groene olijven
  • dressing: 2 EL olijfolie - 1 EL ahornsiroop - sap 1/2 citroen - ZP
  • 250 g berloumi (dunne plakken) - 1 EL olijfolie
  • gruyèreschilfers

Zo ga je te werk:

  • Meng al de groenten met de dressing.
  • Bak de kaas mooi bruin in 1 EL olijfolie en leg op het slaatje.
  • Garneer met gruyèreschilfers. MANGEZ! ❤️