Komkommersla & gebakken maïs

Een slaatje met rucola, Romeinse sla & veel komkommer bedekt met gebakken maïs. 

 

Nodig voor twee:

  • 280 g maïs (uitgelekt en droog) - 1 EL arachideolie - 1 EL ahornsiroop
  • handvol verse bieslook (geknipt)
  • 50 g rucola - 1 groot Romeins slahart (grof) - 1.5 komkommer (geschild, ontpit, staafjes van 2 cm) - 10 groene olijven - 10 zwarte olijven
  • dressing: 2 EL zonnebloemolie - 1 EL frambozenazijn - PEZO

Zo ga je te werk:

  • Bak de maïs in de olie en ahornsiroop tot die droog en mooi bruin is. Kruid met PEZO en laat afkoelen. Meng met de verse bieslook. 
  • Meng al de groenten en de dressing onder elkaar. Schik op een groot bord en garneer met de maïs & bieslook. MANGEZ! ❤️