Een slaatje met rucola, Romeinse sla & veel komkommer bedekt met gebakken maïs.
Nodig voor twee:
-
280 g maïs (uitgelekt en droog) - 1 EL arachideolie - 1 EL ahornsiroop
-
handvol verse bieslook (geknipt)
-
50 g rucola - 1 groot Romeins slahart (grof) - 1.5 komkommer (geschild, ontpit, staafjes van 2 cm) - 10 groene olijven -
10 zwarte olijven
-
dressing: 2 EL zonnebloemolie - 1 EL frambozenazijn - PEZO
Zo ga je te werk:
-
Bak de maïs in de olie en ahornsiroop tot die droog en mooi bruin is. Kruid met PEZO en laat afkoelen. Meng met de verse bieslook.
-
Meng al de groenten en de dressing onder elkaar. Schik op een groot bord en garneer met de maïs & bieslook. MANGEZ! ❤️