Couscous met olijven en verse kruiden

Couscous met veel verse groenten, zwarte olijven & verse kruiden, zoals bieslook en munt. 

 

Nodig voor twee:

  • 100 g couscous - 300 ml groentebouillon - 1 TL currypoeder - 1/2 TL gemalen steranijs - ZP
  • 15 zwarte olijven - 1/2 komkommer (ontpit, kleine blokjes) - 20 rode kerstomaatjes (in vier) - 10 verse muntblaadjes (geknipt) - 10 g verse bieslook (geknipt) - sap van 1 citroen
  • 8 walnoten (grof gehakt)

Zo ga je te werk:

  • Breng 500 ml groentebouillon aan de kook en laat de couscous samen met de kruiden 10 min. zwellen in een bedekte kom.
  • Snij alle groenten en meng met de kruiden, olijven, citroensap en de afgekoelde couscous.
  • Garneer met walnoten. MANGEZ! ❤