Halloumi met zwarte olijven

Halloumi op een fris slaatje van Romeinse slaharten, rucola en kerstomaatjes in een dressing op basis van zonnebloemolie. Maria Callas gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 Romeinse slaharten (fijn gesneden) - 50 g rucola - 10 kleine trostomaatjes - 15 zwarte olijven - 1/2 komkommer (geschild, ontpit, in blokjes) - 1 pijpajuin (fijn gesneden)
  • dressing: 2 EL olijfolie - 1 EL rode wijnazijn - ZP - sap 1/2 citroen - 1/2 TL za'atar 
  • 250 g halloumi (dunne schijven) - 1 EL arachideolie

Zo ga je te werk:

  • Meng alle groentes en olijven met de dressing.
  • Bak de halloumi in olie mooi bruin in een grillpan en schik op het slamengsel. MANGEZ! ❤