Rucola & gebakken geitenkaas

Krokant gebakken geitenkaas in olijfolie en ahornsiroop met rucola & zongedroogde tomaten in een zoete muntdressing. De polonaise brillante van Chopin gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee: 

  • 100 g geitenkaas (dunne repen) - 1 EL olijfolie - 1 El ahornsiroop
  • 50 g rucola - 6 zongedroogde tomaten (repen geknipt) - 1 rode ui (halve manen) - 15 kerstomaatjes (in 2)
  • dressing: 1 EL olijfolie - 1 EL ahornsiroop - ZP - 5 blaadjes verse munt (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Bak de geiten kaas mooi bruin in olijfolie en ahornsiroop. Laat afkoelen.
  • Meng de andere ingrediënten met de dressing. Leg de geitenkaas op de salade. MANGEZ! ❤️