Veldsla met krokante pitten en zaden

Een mix van zonnebloempitten, pompoenpitten, witte & zwarte sesamzaadjes aan elkaar gebakken in zoete ahornsiroop. 

 

Nodig voor twee:

  • Veldsla (150 g)
  • dressing: ZP - 1 EL zonnebloemolie - snuf zout - sap 1/2 limoen
  • 10 g zonnebloempitten - 20 g pompoenpitten - 10 g zwarte sesamzaadjes - 10 g witte sesamzaadjes - 1 EL zonnebloemolie - 1EL ahornsiroop
  • 20 g preischeuten

Zo ga je te werk:

  • Bak de pitten en zaden 5 min. in zonnebloemolie. Roer regelmatig. 
  • Zet het vuur af en voeg de ahornsiroop toe. Meng goed en verspreid op een groot bord. Maak er een pannenkoek van en laat volledig afkoelen.
  • Meng de veldsla met de dressing en breek de pannenkoek in stukken.
  • Garneer met preischeuten. MANGEZ! ❤