Komkommer in de oven met kidneybonen

Komkommer in de oven gevuld met kidneybonen, zwarte olijven & kappertjes. Met feta & Griekse yoghurt oogt het extra mooi.  'Songplay' van Joyce Didonato gaat in de speler.

 

Nodig voor twee:

  • 1 komkommer (stukken van 10 cm, in 2 gesneden, pitten verwijderd) - ZP
  • 125 g kidneybonen - 2 TL za'atar - 1 EL sojasaus - 10 zwarte olijven (gehalveerd) - 2 TL kappertjes - beetje zout
  • 25 g feta 
  • Griekse yoghurt

Zo ga je te werk:

  • Snijd de komkommer en kruid goed met zwarte peper. Plaats in een vuurvaste schaal, dicht bij elkaar. 
  • Meng de kidneybonen met de andere ingrediënten en roer goed door elkaar. Vul de komkommer hiermee en bestrooi met verbrokkelde feta.
  • Zet 30 min. in een oven van 180°C. Bedek met aluminiumfolie als de feta te donker kleurt. 
  • Serveer met Griekse yoghurt. MANGEZ! ❤