Komkommer in de oven gevuld met kidneybonen, zwarte olijven & kappertjes. Met feta & Griekse yoghurt oogt het extra mooi. 'Songplay' van
Joyce Didonato gaat in de speler.
Nodig voor twee:
-
1 komkommer (stukken van 10 cm, in 2 gesneden, pitten verwijderd) - ZP
-
125 g kidneybonen - 2 TL za'atar - 1 EL sojasaus - 10 zwarte olijven (gehalveerd) - 2 TL kappertjes - beetje zout
-
25 g feta
-
Griekse yoghurt
Zo ga je te werk:
-
Snijd de komkommer en kruid goed met zwarte peper. Plaats in een vuurvaste schaal, dicht bij elkaar.
-
Meng de kidneybonen met de andere ingrediënten en roer goed door elkaar. Vul de komkommer hiermee en bestrooi met
verbrokkelde feta.
-
Zet 30 min. in een oven van 180°C. Bedek met aluminiumfolie als de feta te donker kleurt.
-
Serveer met Griekse yoghurt. MANGEZ! ❤