Minestrone met broccoli & kerstomaatjes, orecchiette & witte bonen, erwtjes & Parmezaanse kaas. Duo's die perfect samengaan. Bach gaat de
speler in.
Nodig 1,5 l soep:
-
2 EL olijfolie - ui (100 g, halve manen) - 2 tenen look (fijn) - ZP - handvol verse tijm - 3
laurierbladeren - 2 takjes verse rozemarijn - 1,5 liter groentebouillon
-
reuze witte bonen (100 g, geweekt)
-
broccoli (200 g, roosjes) - 100 g orecchiette - 100 g diepvrieserwtjes (ontdooid) - 15 kerstomaatjes (in 2)
-
25 g Parmezaanse schilfers - 1 EL maanzaad
Zo ga je te werk:
-
Stoof de ui 3 min. in olie. Voeg look, kruiden/specerijen en ZP toe. Blus met groentebouillon.
-
Breng aan de kook en voeg de witte bonen toe. Kook 40 min op een zacht vuur.
-
Voeg broccoli en pasta toe. Kook 12 min. verder. Voeg de laatste 3 min. de erwtjes en tomaatjes toe.
-
Garneer met Parmezaanse schilfers & maanzaadjes. MANGEZ! ❤