Gehakt & prinsessenboontjes

Groene prinsessenboontje in een gehaktsaus gekruid met garam masala & rode ui. 

 

Nodig voor vier:

  • 500 g groene boontjes (beetgaar gekookt, in stukken van 3 cm)
  • 600 g gemengd gehakt - ZP - 1 blikje tomatenpuree (70 g) - 1 geel pepertje (fijn) - 2 TL garam masala - 1 TL paprikapoeder
  • 2 EL olijfolie - rode ui (150 g, halve ringen)
  • 2 TL witte sesamzaadjes (geroosterd)

Zo ga je te werk:

  • Bak het gehakt rul en voeg de andere ingrediënten toe. Zet opzij.
  • Bak de rode ui 5 min. in olijfolie en voeg het gehakt en de boontjes toe. Warm alles goed op.
  • Schik op een bord en garneer met de sesamzaadjes. MANGEZ! ❤️