Gehaktballetjes in witte saus met maïs & erwtjes

Gehaktballetjes op een witte saus met erwtjes & maïs in een botersaus. Gnossiennes van Satie gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 500 g gehakt (gemengd met 80 g paneermeel, 1 ei en 1 TL groene knoflookpeper) - klontje boter
  • 500 ml melk - maïzena (20 g opgelost in wat water) - PEZO - 2 TL colorante alimentario
  • 200 g erwtjes - 300 g maïs - 1 EL boter - ZP
  • 1 TL bruschetta mix

Zo ga je te werk:

  • Maak balletjes van het gehakt en bak in 20 min. rondom bruin in boter.
  • Breng de melk aan de kook en bind met maïzena tot een gladde saus. Voeg de specerijen toe. 
  • Kook de erwtjes beetgaar en voeg de laatste min. de maïs toe. Giet af en meng met boter en ZP. 
  • Giet de saus op een bord. Leg de gehaktballetjes en de warme groenten op de saus. Garneer met bruschetta mix. MANGEZ! ❤️