Gehaktballetjes op een witte saus met erwtjes & maïs in een botersaus. Gnossiennes van Satie gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
500 g gehakt (gemengd met 80 g paneermeel, 1 ei en 1 TL groene knoflookpeper) - klontje boter
-
500 ml melk - maïzena (20 g opgelost in wat water) - PEZO - 2 TL colorante alimentario
-
200 g erwtjes - 300 g maïs - 1 EL boter - ZP
-
1 TL bruschetta mix
Zo ga je te werk:
-
Maak balletjes van het gehakt en bak in 20 min. rondom bruin in boter.
-
Breng de melk aan de kook en bind met maïzena tot een gladde saus. Voeg de specerijen toe.
-
Kook de erwtjes beetgaar en voeg de laatste min. de maïs toe. Giet af en meng met boter en ZP.
-
Giet de saus op een bord. Leg de gehaktballetjes en de warme groenten op de saus. Garneer met bruschetta mix. MANGEZ! ❤️