Gekookte eitjes & broccoli op aardappelpuree op smaak gebracht met mosterd en Parmezaanse kaas.
Nodig voor vier:
-
6 eieren (10 min. gekookt, afgekoeld, in de lengte in 2)
-
300 g broccoli (beetgaar gekookt in licht gezouten water)
-
aardappelen (1,2 kg, in blokjes, beetgaar gekookt in groentebouillon)
-
2 eieren - 1 TL muskaatnoot - PEZO - 120 ml melk - 4 lente-uitjes (dunne ringen)
-
2 TL mosterd - 2 TL Parmezaanse kaas
Zo ga je te werk:
-
Meng 1 kg aardappelblokjes met de rauwe eieren, specerijen en melk. Plet grof en voeg de lente-uitjes toe. Bedek de bodem van een groot bord
hiermee.
-
Plet de eigelen van de gekookte eieren en voeg 200 g aardappel, mosterd en kaas toe. Maak een fijn mengsel en vul hiermee de eiwitten. Schik op de
aardappelpuree.
-
Schik de broccoli tussen de eitjes en garneer met een beetje bieslook. MANGEZ! ❤️