Kip met paprika & maïs

Paprikarepen & gemarineerde kippenfilets in een roomsaus met maïs. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 kipfilets (in de lengte in 3 gesneden) - 2 EL olijfolie - 1 TL paprikapoeder - ZP - 1 TL ras el hanout
  • 2 rode paprika's (in repen) - 1 TL cajun - 2 TL colorante alimentario - 100 ml groentebouillon
  • 250 ml room - 280 g maïs (uit blik, uitgelekt)

Zo ga je te werk:

  • Marineer de filets in 2 EL olijfolie en de kruiden voor minstens 15 min.
  • Bak in rondom bruin en voeg de paprikarepen toe. Blus met groentebouillon, voeg de specerijen toe en laat 10 min. sudderen met deksel.
  • Voeg room toe en laat weer 10 min. sudderen, zonder deksel. Warm de maïs even mee op. MANGEZ! ❤️