Kippenpilons met veel verse groenten in een kleurige roomsaus gegaard in de oven. De eerste symfonie van Mahler klinkt luid.
Nodig voor twee:
-
500 g kippenpilons - klontje boter - 1 TL kippenkruiden
-
1 groene paprika (in 8) - 2 langwerpige tomaten (in 4) - 1 geel pepertje (in 4) - 4 aardappelen (300 g, in de lengte in 4) - 2
kaneelstokken
-
250 ml room - ZP - 1 TL colorante alimentario - 1 TL kurkuma - 1 TL fenegriek
Zo ga je te werk:
-
Kruid de kippenpilons met kippenkruiden en bak 5 min. aan iedere kant in wat boter.
-
Schik in een ovenschotel en voeg de groenten en kaneelstokken toe.
-
Meng de room met de specerijen en giet over het gerecht. Dek af met aluminiumfolie en plaats 50 min. in een oven van 180°C.
-
Verwijder de folie en plaats weer 15 min. in de oven. Serveer. MANGEZ! ❤️