Paprikabroodje uit de oven

Gehakt gemengd met rode paprika, pijnboompitten, lente-ui & veel kruiden. De Parmezaanse kaas houdt alles samen.  

 

Nodig voor vier:

  • 250 g gemengd gehakt - 40 g paneermeel - 1 ei - ZP - 50 g Parmezaanse kaas - 2 uien (150 g, fijn) - 4 tenen look (geraspt) - 2 rode paprika (heel kleine blokjes) - tomatenpuree (140 g) - 4 lente-uitjes (fijn) - handvol pijnboompitten - 2 TL oregano - 2 TL ras el hanout - 15 g platte peterselie (geknipt)
  • 1 rode paprika (dunne repen)

Zo ga je te werk:

  • Meng het gehakt met al de andere ingrediënten. Maak een stevige bol en plaats 1 uur in een oven van 180°C.
  • Voeg de paprikarepen toe en laat 15 min. verder bakken. 
  • Garneer met wat groen van de lente-uitjes. MANGEZ! ❤️