Rijstnoedels & mignonettes

Grof gesneden puntpaprika met mignonettes in repen, samen met kerstomaatjes en rijstnoedels in een pittige saus. 

 

Nodig voor twee:

  • klontje boter - 2 mignonettes (300 g, repen van 3 cm) - 1 TL cajun - 1 TL paprikapoeder
  • 3 EL arachideolie - 3 rode ui (250 g, halve ringen) - 1 rood pepertje - 5 rode puntpaprika's (350 g, repen van 2 cm) - 10 kerstomaatjes (in 2) - 100 ml water
  • 150 g rijstnoedels (5 mm) (gaar gekookt en uitgelekt)
  • 2 EL sesamolie - 1 EL pad-thai pasta - 2 TL curry madras - ZP
  • 1 limoen (in 8)

Zo ga je te werk:

  • Wrijf het vlees in met de specerijen en bak mooi bruin in boter.
  • Stoof de ui 3 min. in arachideolie en voeg het pepertje en de paprika toe. Bak 8 min. mee. Blus met het water en voeg de tomaten toe. Warm kort mee op. 
  • Meng met de noedels en voeg al de andere ingrediënten toe. Meng goed. 
  • Schik in een schaal, leg het vlees erop en knijp er wat limoensap over. MANGEZ! ❤️