Grof gesneden puntpaprika met mignonettes in repen, samen met kerstomaatjes en rijstnoedels in een pittige saus.
Nodig voor twee:
-
klontje boter - 2 mignonettes (300 g, repen van 3 cm) - 1 TL cajun - 1 TL paprikapoeder
-
3 EL arachideolie - 3 rode ui (250 g, halve ringen) - 1 rood pepertje - 5 rode puntpaprika's (350 g, repen van 2 cm) - 10 kerstomaatjes (in 2) - 100 ml
water
-
150 g rijstnoedels (5 mm) (gaar gekookt en uitgelekt)
-
2 EL sesamolie - 1 EL pad-thai pasta - 2 TL curry madras - ZP
-
1 limoen (in 8)
Zo ga je te werk:
-
Wrijf het vlees in met de specerijen en bak mooi bruin in boter.
-
Stoof de ui 3 min. in arachideolie en voeg het pepertje en de paprika toe. Bak 8 min. mee. Blus met het water en voeg de tomaten toe. Warm kort mee
op.
-
Meng met de noedels en voeg al de andere ingrediënten toe. Meng goed.
-
Schik in een schaal, leg het vlees erop en knijp er wat limoensap over. MANGEZ! ❤️