Stoemp van groene boerenkool & aardappelen met gebakken worst en gebakken dunne aardappelschijfjes.
Nodig voor twee:
-
2 dikke worsten (gebakken in een klontje boter en afgekoeld)
-
boerenkool (220 g, grof) - aardappelen (550 g in blokjes, 200 g in dunne schijfjes) - 1 EL arachideolie
-
2 eieren - PEZO - 1/2 TL nootmuskaat - 1 TL citroenpeper - 50 g boursin
Zo ga je te werk:
-
Kook de kool en aardappelen 15 min. in licht gezouten water. Giet af.
-
Bak de aardappelschijfjes 15 min. in arachideolie in een grillpan. Kruid met PEZO.
-
Maak een groffe stoemp met de andere ingrediënten. Schik op de bodem van een ovenschaal.
-
Snij de worst in repen en leg samen met de gebakken aardappelschijfjes op de stoemp. Plaats nog 15 min. in een oven van 180°C. MANGEZ! ❤️