Stoemp van groene boerenkool & worst

Stoemp van groene boerenkool & aardappelen met gebakken worst en gebakken dunne aardappelschijfjes. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 dikke worsten (gebakken in een klontje boter en afgekoeld)
  • boerenkool (220 g, grof) - aardappelen (550 g in blokjes, 200 g in dunne schijfjes) - 1 EL arachideolie
  • 2 eieren - PEZO - 1/2 TL nootmuskaat - 1 TL citroenpeper - 50 g boursin

Zo ga je te werk:

  • Kook de kool en aardappelen 15 min. in licht gezouten water. Giet af.
  • Bak de aardappelschijfjes 15 min. in arachideolie in een grillpan. Kruid met PEZO. 
  • Maak een groffe stoemp met de andere ingrediënten. Schik op de bodem van een ovenschaal. 
  • Snij de worst in repen en leg samen met de gebakken aardappelschijfjes op de stoemp. Plaats nog 15 min. in een oven van 180°C. MANGEZ! ❤️