Stoofvlees & groene puntpaprika

Stoofvlees met groene puntpaprika & wortelen in een saus met kaneel, komijn & graanmosterd. 'Drama queens' van Joyce Didonato gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 500 g stoofvlees - 2 EL maïsolie
  • ui (100 g, halve manen) - 2 rawit pepers - 70 g tomatenpuree - 10 g maïzena - 2 TL graanmosterd - 1 TL komijnzaadjes - 1/2 TL muskaatnoot - 1/3 TL kaneel - ZP - 350 ml vleesbouillon
  • 200 g groene puntpaprika - wortelen (100 g, staafjes)
  • 1 tomaat (schijfjes)

Zo ga je te werk:

  • Bak het vlees rondom bruin in maïsolie. Zet even opzij.
  • Stoof in dezelfde pan de ui en rawit pepers voor 3 min. Voeg al de andere ingrediënten toe en blus met bouillon.
  • Meng de groenten en het vlees onder de saus en laat 90 min. met gesloten deksel sudderen. 
  • Warm de tomaat even mee op. MANGEZ! ❤️