Stoofvlees met groene puntpaprika & wortelen in een saus met kaneel, komijn & graanmosterd. 'Drama queens' van Joyce Didonato gaat de speler
in.
Nodig voor twee:
-
500 g stoofvlees - 2 EL maïsolie
-
ui (100 g, halve manen) - 2 rawit pepers - 70 g tomatenpuree - 10 g maïzena - 2 TL graanmosterd - 1 TL komijnzaadjes - 1/2 TL muskaatnoot - 1/3 TL kaneel
- ZP - 350 ml vleesbouillon
-
200 g groene puntpaprika - wortelen (100 g, staafjes)
-
1 tomaat (schijfjes)
Zo ga je te werk:
-
Bak het vlees rondom bruin in maïsolie. Zet even opzij.
-
Stoof in dezelfde pan de ui en rawit pepers voor 3 min. Voeg al de andere ingrediënten toe en blus met bouillon.
-
Meng de groenten en het vlees onder de saus en laat 90 min. met gesloten deksel sudderen.
-
Warm de tomaat even mee op. MANGEZ! ❤️