Risotto met rode ui, tomaten & dunne worstjes op smaak gebracht met rode currypasta, Parmezaanse kaas en sumak.
Nodig voor vier:
-
300 g dunne worstjes - klontje boter
-
1 EL olijfolie - 70 g rode ui (fijn) - 270 g risotto - 800 ml groentebouillon
-
4 tomaten (ontpit, kleine blokjes)
-
2 TL rode currypasta - 75 g Parmezaanse kaas
-
1 TL sumak
Zo ga je te werk:
-
Bak de worstjes in boter en laat afkoelen. Snij in repen van 2 cm.
-
Stoof de ui 3 min. in olijfolie en voeg de risotto toe. Roer tot alle korrels mooi blinken en blus met groentebouillon. Laat 15 min. op een heel laag
vuur koken.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en warm 5 min. mee op.
-
Meng met de currypasta en Parmezaanse kaas. Voeg tenslotte de worst toe en warm goed op.
-
Serveer en garneer met sumak. MANGEZ! ❤️