Tomatenrisotto & dunne worstjes

Risotto met rode ui, tomaten & dunne worstjes op smaak gebracht met rode currypasta, Parmezaanse kaas en sumak. 

 

Nodig voor vier:

  • 300 g dunne worstjes - klontje boter
  • 1 EL olijfolie - 70 g rode ui (fijn) - 270 g risotto - 800 ml groentebouillon
  • 4 tomaten (ontpit, kleine blokjes)
  • 2 TL rode currypasta - 75 g Parmezaanse kaas
  • 1 TL sumak

Zo ga je te werk:

  • Bak de worstjes in boter en laat afkoelen. Snij in repen van 2 cm.
  • Stoof de ui 3 min. in olijfolie en voeg de risotto toe. Roer tot alle korrels mooi blinken en blus met groentebouillon. Laat 15 min. op een heel laag vuur koken.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en warm 5 min. mee op.
  • Meng met de currypasta en Parmezaanse kaas. Voeg tenslotte de worst toe en warm goed op.
  • Serveer en garneer met sumak. MANGEZ! ❤️