Broccolini met bakworst, Chinese mie, tomaatjes & sojascheuten.
Nodig voor vier:
-
200 g broccolini (beetgaar gekookt) - 125 g Chinese mie (beetgaar gekookt)
-
300 g bakworst (in repen van 2 cm gesneden) - 3 EL arachideolie
-
300 g sojascheuten - 6 Toma'Muse (gehalveerd) - 3 tenen look (geraspt) - 1/2 rood pepertje (fijn) - 15 g verse gember (geraspt) - 1 TL currypoeder - 1 EL
rijstazijn - 2EL sojasaus - 3 TL witte sesamzaadjes (geroosterd) - 2 lente-uitjes (ringetjes)
Zo ga je te werk:
-
Maak inkervingen in de bakworst en bak in 1 EL arachideolie bruin aan beide kanten.
-
Doe 2 EL arachideolie in een wok en roerbak de sojascheuten, tomaatjes, look en rood pepertje 3 min. Voeg de andere ingrediënten en de eiermie toe
en meng goed. Warm als laatste voorzichtig de broccolini mee op.
-
Schik op een bord, leg er bakworst bij en garneer met lente-ui. MANGEZ! ❤