Kippenworst & tomaatjes met rucolastoemp

Kippenworstjes met rucolastoemp & kerstomaatjes op smaak gebracht met nootmuskaat & gemalen truffelkaas

 

Nodig voor twee:

  • 1 EL olijfolie - rode ui (80 g, halve manen) - 2 tenen look (fijn) - 50 ml groentebouillon - 15 kerstomaatjes - 1 TL rode currypoeder - PEZO
  • kippenworst (300 g) - klontje boter
  • 450 g aardappelen (gaargekookt) - 75 g gemalen truffelkaas - 100 g rucola - 200 ml melk - 1 TL muskaatnoot - PEZO

Zo ga je te werk: 

  • Bak de ui 5 min. in olijfolie en voeg de laatste min. look toe. Blus met bouillon. Voeg de tomaten en kruiden/specerijen toe en kook 10 min. op een matig vuur. 
  • Bak de worstjes in een klontje boter.
  • Maak van de aardappelen een puree en voeg de andere ingrediënten toe. 
  • Schik de puree op een bord en leg de worsten en de tomaatjes erbij.  MANGEZ! ❤️