Kippenworstjes met rucolastoemp & kerstomaatjes op smaak gebracht met nootmuskaat & gemalen
truffelkaas.
Nodig voor twee:
-
1 EL olijfolie - rode ui (80 g, halve manen) - 2 tenen look (fijn) - 50 ml groentebouillon - 15 kerstomaatjes
- 1 TL rode currypoeder - PEZO
-
kippenworst (300 g) - klontje boter
-
450 g aardappelen (gaargekookt) - 75 g gemalen truffelkaas - 100 g rucola - 200 ml melk - 1 TL muskaatnoot - PEZO
Zo ga je te werk:
-
Bak de ui 5 min. in olijfolie en voeg de laatste min. look toe. Blus met bouillon. Voeg de tomaten
en kruiden/specerijen toe en kook 10 min. op een matig vuur.
-
Bak de worstjes in een klontje boter.
-
Maak van de aardappelen een puree en voeg de andere ingrediënten toe.
-
Schik de puree op een bord en leg de worsten en de tomaatjes erbij. MANGEZ! ❤️