Gehakt in bladerdeeg

Gehaktsaus met rode paprika, wortelen, lente-uitjes en een pikant pepertje in bladerdeeg.

 

Nodig voor twee:

  • 1 bladerdeeg
  • 2 EL olijfolie - 1 rode ui (70 g, halve ringen) - 3 tenen look (geraspt) - 300 g gemengd gehakt - 70 g tomatenpuree - ZP - 2 TL gedroogde tijm - 1 TL komijnpoeder
  • 1 rode paprika (blokjes) - wortelen (200 g, blokjes) - 150 ml groentebouillon
  • kleine rode ui (ringen) - handvol verse bieslook (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 5 min. op een laag vuur en voeg de laatste min. de look toe. Bak het gehakt mooi bruin en voeg tomatenpuree en kruiden/specerijen toe.
  • Voeg de groenten toe en blus met groentebouillon. Laat 15 min. op een laag vuur sudderen.
  • Leg het bladerdeeg in een vuurvaste schotel en schep het gehaktmengsel erin. Leg bovenop rode uiringen. Plaats 45 min. in een oven van 180°C.
  • Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤️