Gehakttaart met curryaardappelen

Gehakttaart met aardappelen gemengd met curry madras en roomkaas & koekaas als garnituur. Joyce DiDonato gaat de speler in.

 

Nodig voor twee:

  • 500 g aardappelen (fijne schijven) - 1/2 geel pepertje (fijn) - 100 g roomkaas - 2 TL curry madras - 3 EL olijfolie
  • 350 g gehakt - 4 pijpajuintjes (fijne ringen) - ZP - 1 ei - 50 g paneermeel - 2 TL gedroogde oregano
  • 20 rode kerstomaatjes (in 2) - 100 g koekaas - enkele verse muntblaadjes

Zo ga je te werk:

  • Meng de aardappelschijfjes met de andere ingrediënten en bekleed een springvorm (diameter 20 cm) met bakpapier. Leg de aardappelschijfjes op de bodem.
  • Voeg alle ingrediënten toe aan het gehakt en leg op de aardappelen. Druk goed aan.
  • Leg de kerstomaatjes met de bolle kant naar boven op het gehakt. 
  • Plaats 45 min. in een oven van 200°C.
  • Bestrooi met de koekaas en plaats terug 15 min. in de oven.
  • Garneer met verse muntblaadjes. MANGEZ! ❤