Open wrap met kip & boontjes

Een open wrap met boontjes, wortelen & kippenblokjes in een currysausje met graanmosterd.   

 

Nodig voor 4:

  • 400 g groene boontjes (in twee, beetgaar gekookt)
  • 350 g kippenblokjes - marinade: 2 TL kipkruiden - 1 EL olijfolie 
  • 2 EL olijfolie - rode ui (100 g, fijn) - 2 tenen look (schijfjes) - wortelen (200 g, reepjes) - 1 TL cajun - 1 TL currypoeder - 1 EL maïzena - 250 ml groentebouillon
  • 1 EL graanmosterd - sap 1/2 citroen 
  • 4 wraps

Zo ga je te werk:

  • Bak de gemarineerde kippenblokjes rondom bruin tot ze gaar zijn.
  • Bak de ui 5 min. in olie en voeg de andere ingrediënten toe. Meng goed en blus met groentebouillon. Stoof 5 min. 
  • Voeg de boontjes, mosterd en citroensap toe.  
  • Bak de wraps krokant in de pan en leg op de bodem van een bord. Bedek met groenten en kip. MANGEZ! ❤