Een open wrap met boontjes, wortelen & kippenblokjes in een currysausje met graanmosterd.
Nodig voor 4:
-
400 g groene boontjes (in twee, beetgaar gekookt)
-
350 g kippenblokjes - marinade: 2 TL kipkruiden - 1 EL olijfolie
-
2 EL olijfolie - rode ui (100 g, fijn) - 2 tenen look (schijfjes) - wortelen (200 g, reepjes) - 1 TL cajun - 1 TL currypoeder - 1 EL maïzena - 250 ml
groentebouillon
-
1 EL graanmosterd - sap 1/2 citroen
-
4 wraps
Zo ga je te werk:
-
Bak de gemarineerde kippenblokjes rondom bruin tot ze gaar zijn.
-
Bak de ui 5 min. in olie en voeg de andere ingrediënten toe. Meng goed en blus met groentebouillon. Stoof 5 min.
-
Voeg de boontjes, mosterd en citroensap toe.
-
Bak de wraps krokant in de pan en leg op de bodem van een bord. Bedek met groenten en kip. MANGEZ! ❤