Risotto met kipfilet & groenten

Risotto met courgette, rode paprika & verse bieslook. Samen met gebakken kipfilet. Ennio Morricone gaat de speler in.

 

Nodig voor vier:

  • 2 EL olijfolie - sjalotten (85 g, fijn) - 2 looktenen (geraspt) - courgette (320 g, halve ringen) - 1 rode paprika (blokjes) - 1 TL komijnpoeder - 2 TL citroenpeper - 350 g risotto - 750 ml groentebouillon
  • 500 g kipfilets - 2 TL kippenkruiden - 1 EL olijfolie 
  • 20 g bieslook (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de sjalot 5 min. in olijfolie. Voeg look de laatste min. toe. 
  • Voeg de andere groenten en kruiden/specerijen toe samen met de risotto. Meng en blus met bouillon. Breng aan de kook en laat 30 min. op een heel laag vuur sudderen. 
  • Marineer de kipfilets in olijfolie en kippenkruiden. Bak bruin. 
  • Schik de rijst op een bord, leg de kipfilet erop en garneer met bieslook. MANGEZ! ❤️