Stoofvlees met witte selder, wortelen & orzo in een tomato fritosaus. De eerste symfonie van Felix Mendelssohn gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
ui (100 g, halve manen) - klontje boter - 400 g stoofvlees - witte selder (300 g, grof) - wortelen (150 g, grof) - 1 TL oregano - 2 TL verse bieslook
(fijn) - ZP
-
tomato frito (330 ml) - vleesbouillon (150 ml)
-
orzo (120 g)
Zo ga je te werk:
-
Stoof de ui 5 min. op een laag vuur in boter. Verhoog het vuur en bak het stoofvlees snel
bruin.
-
Voeg de groenten en kruiden/specerijen toe.
-
Blus met tomato frito en vleesbouillon. Laat 1,5 u. sudderen op een laag vuur.
-
Voeg orzo toe en laat 15 min. zwellen.
-
Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤