Selderstoofpot met orzo

Stoofvlees met witte selder, wortelen & orzo in een tomato fritosaus. De eerste symfonie van Felix Mendelssohn gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • ui (100 g, halve manen) - klontje boter - 400 g stoofvlees - witte selder (300 g, grof) - wortelen (150 g, grof) - 1 TL oregano - 2 TL verse bieslook (fijn) - ZP
  • tomato frito (330 ml) - vleesbouillon (150 ml)
  • orzo (120 g)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 5 min. op een laag vuur in boter. Verhoog het vuur en bak het stoofvlees snel bruin.
  • Voeg de groenten en kruiden/specerijen toe.
  • Blus met tomato frito en vleesbouillon. Laat 1,5 u. sudderen op een laag vuur.
  • Voeg orzo toe en laat 15 min. zwellen.
  • Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤