Semoule met een beetje Parmezaanse kaas & kervel samen met gemarineerde kippenhaasjes. Led-Zeppelin gaat in de speler.
Nodig voor twee:
-
400 g kippenhaasjes - marinade: 2 EL olijfolie - 1 EL kippenkruiden - 1 TL cajun
-
200 g semoule - 600 ml groentebouillon - 350 ml volle melk - PEZO - klontje boter - 50 g Parmezaanse kaas
-
kervel (20 g)
-
1 lente-ui (fijn)
Zo ga je te werk:
-
Marineer de kip minstens 30 min. en bak mooi bruin.
-
Breng groentebouillon en melk, boter en PEZO aan de kook. Zet het vuur af en voeg de semoule en Parmezaanse kaas toe.
-
Meng 2/3 van de kervel onder de semoule.
-
Schik op een bord en leg de kip erop. Garneer lente-ui en de rest van de kervel. MANGEZ! ❤