Semoule met kippenhaasje & kervel

Semoule met een beetje Parmezaanse kaas & kervel samen met gemarineerde kippenhaasjes. Led-Zeppelin gaat in de speler. 

 

Nodig voor twee:

  • 400 g kippenhaasjes - marinade: 2 EL olijfolie - 1 EL kippenkruiden - 1 TL cajun
  • 200 g semoule - 600 ml groentebouillon - 350 ml volle melk - PEZO - klontje boter - 50 g Parmezaanse kaas
  • kervel (20 g) 
  • 1 lente-ui (fijn)

Zo ga je te werk:

  • Marineer de kip minstens 30 min. en bak mooi bruin.
  • Breng groentebouillon en melk, boter en PEZO aan de kook. Zet het vuur af en voeg de semoule en Parmezaanse kaas toe.
  • Meng 2/3 van de kervel onder de semoule.
  • Schik op een bord en leg de kip erop. Garneer lente-ui en de rest van de kervel. MANGEZ! ❤