Steak met truffelkaas & champignons

Een saignant gebakken steak met champignons in een kaassaus van truffelkaas. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 rundsteaks - klontje boter
  • 250 g champignons (in 4 of 2) - 2 pijpajuintjes (ringetjes) - 1/2 rood pepertje (fijn) - 100 ml groentebouillon
  • 100 g truffelkaas - 1 TL gedroogde oregano - handvol verse tijm

Zo ga je te werk:

  • Smelt de boter en bak de steaks aan elke kant op een hoog vuur voor 4 min. Leg op een bord en bedek met aluminiumfolie om warm te houden.
  • Bak in dezelfde pan de champignons, pijpajuintjes en pepertje voor 5 min. Roer regelmatig en blus met groentebouillon. Laat de kaas erin smelten en voeg de gedroogde oregano toe.
  • Leg de steaks op een bord en schep de saus er over.
  • Garneer met verse tijmblaadjes. MANGEZ! ❤