Een saignant gebakken steak met champignons in een kaassaus van truffelkaas.
Nodig voor twee:
-
2 rundsteaks - klontje boter
-
250 g champignons (in 4 of 2) - 2 pijpajuintjes (ringetjes) - 1/2 rood pepertje (fijn) - 100 ml groentebouillon
-
100 g truffelkaas - 1 TL gedroogde oregano - handvol verse tijm
Zo ga je te werk:
-
Smelt de boter en bak de steaks aan elke kant op een hoog vuur voor 4 min. Leg op een bord en bedek met aluminiumfolie om warm te houden.
-
Bak in dezelfde pan de champignons, pijpajuintjes en pepertje voor 5 min. Roer regelmatig en blus met groentebouillon. Laat
de kaas erin smelten en voeg de gedroogde oregano toe.
-
Leg de steaks op een bord en schep de saus er over.
-
Garneer met verse tijmblaadjes. MANGEZ! ❤