Varkensrepen met aardappel

De aardappelen garen in bouillon met tomaten. Een lekkere aardappel tot gevolg. Lenny Kravitz gaat de speler in.

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - 300 g varkensmignonettes (in repen) - 1 TL gedroogde basilicum - 1 TL cajun - 1 TL paprikapoeder - ZP - snuf zout - 1 steranijs
  • 400 ml tomatenblokjes (blik) - 150 ml groentebouillon 
  • 500 g aardappelen (in de lengte in 8 gesneden)

Zo ga je te werk:

  • Verwarm de olijfolie en bak de varkensrepen mooi bruin. Voeg de kruiden/specerijen toe en blus met tomatenblokjes en groentebouillon. Laat 30 min. sudderen op een laag vuur met deksel op de pot.
  • Voeg de aardappelrepen toe en laat verder sudderen voor 20 min. MANGEZ! ❤