Zalmomelet & rucola

Toast met omelet, roomkaas, zalm en rucola in een dragondressing. Vandaag kies ik de cd van La La Land.

 

Nodig voor twee:

  • toastbrood (4 sneden, geroosterd in de oven of toaster)
  • klontje boter - 6 eieren (losgeklopt) - 3 EL melk - ZP - 1 EL Sriracha 
  • 120 g gerookte zalm - 100 g philadelphia roomkaas
  • 60 g rucola - dressing: 2 EL koolzaadolie - ZP - snuf zout - 1 El dragonazijn
  • 1 rode ui (heel fijne ringen)

Zo ga je te werk:

  • Meng de eieren met melk, ZP, Sriracha en klop luchtig. Bak de omelet op een laag vuur in de boter tot de bovenkant bijna droog is. 
  • Meng de rucola onder de dressing en zet even apart.
  • Leg op iedere toast een dubbelgevouwen stuk omelet. Besmeer met 25 g philadelphia en leg daarop 30 g gerookte zalm. Eindig met rucola gegarneerd met rode ui. MANGEZ! ❤️