Worstenbroodjes & rode kool met appel

Worstenbroodjes van bladerdeeg met rode kool gemengd met appel & veel verse tijm. 

 

Nodig voor twee:

  • klontje boter - rode kool (300 g, fijn) - appelen (100 g, blokjes) - 1 EL witte wijnazijn - PEZO - 5 takjes verse tijm - 1 EL suiker
  • 250 g gehakt - 1 ei - 60 g paneermeel - ZP - 1 TL dille
  • 1 vel bladerdeeg - 1 losgeklopt ei

Zo ga je te werk:

  • Stoof de kool en appelen 5 min. in boter. Voeg de andere ingrediënten toe en laat 40 min. stoven met gesloten deksel. 
  • Meng het gehakt met de andere ingrediënten.
  • Snij het bladerdeeg in lange repen en leg er worsten gehakt op. Vouw toe en besmeer met ei. Snij in stukken van 3 cm. Plaats 25 min. in een oven van 180°C.
  • Schik op een schaal en garneer met verse tijmblaadjes. MANGEZ! ❤️