Worstenbroodjes van bladerdeeg met rode kool gemengd met appel & veel verse tijm.
Nodig voor twee:
-
klontje boter - rode kool (300 g, fijn) - appelen (100 g, blokjes) - 1 EL witte wijnazijn - PEZO - 5 takjes verse tijm - 1 EL suiker
-
250 g gehakt - 1 ei - 60 g paneermeel - ZP - 1 TL dille
-
1 vel bladerdeeg - 1 losgeklopt ei
Zo ga je te werk:
-
Stoof de kool en appelen 5 min. in boter. Voeg de andere ingrediënten toe en laat 40 min. stoven met gesloten deksel.
-
Meng het gehakt met de andere ingrediënten.
-
Snij het bladerdeeg in lange repen en leg er worsten gehakt op. Vouw toe en besmeer met ei. Snij in stukken van 3 cm. Plaats 25 min. in een oven van 180°C.
-
Schik op een schaal en garneer met verse tijmblaadjes. MANGEZ! ❤️